İhale Duyurusu: Mobilya, teknik ekipman, bilgisayar, yazıcı, medikal ekipman ve kitap alımı

SPARK PROJESİ İÇİN

İHALEYE DAVET MEKTUBU

İhale konusu: Avrupa Birliği Projesi kapsamında, SPARK; Mersin Üniversitesi, Kahmanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi için mobilya, teknik ekipman, bilgisayar, yazıcı, medikal ekipman ve kitap alımı 6 grup malzeme.

Proje adı: SPARK

6 KALEM SATIN ALIMI İDARİ ve TEKNİK ŞARTNAME

Madde 1:Alınacak malzemelerin cinsi.

Sıra No: Ürün cinsi Teknik Şartname Kodu
  1 MOBİLYA SPARK01m
2 BİLGİSAYAR SPARK02c
3 YAZICI SPARK03p
4 MEDİKAL EKİPMAN SPARK04e
5 SARF MALZEME SPARK05s
6 KİTAP SPARK06b

 

Malzemelerin teknik şartnamesi için [email protected] adresinden bilgi isteyiniz. Teknik şartnamesini istediğiniz ürünün kodunu “Konu” kısmına ekleyiniz.

TEKLİF KONUSU

Madde 2: İşveren tarafından yurtdışı fonları ile yürütülen proje kapsamında Mersin Üniversitesi, Kahmanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi için mobilya, teknik ekipman, bilgisayar, yazıcı, medikal ekipman, sarf malzeme ve kitap alımi teklifin konusunu oluşturmaktadır.

TEKLİF USUL ve TARİHİ

Madde 3: İhale, yayımlanmasını gerektirmeyen en az 3 (üç) teklif ile satın alma prosedürleri ile yapılacaktır. İdari ve teknik şartları karşılayan teklif sahipleri tekliflerini ekte bulunan formata uygun olarak 23.09.2019 Pazartesi günü, saat 16:00’ya kadar kapalı zarf içinde Merkez ofis adresi olan:

STICHTING SPARK TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİ

  • Bey Mah.Atatürk Bulvarı Ferah Apt. No:30/1 Kat 2 Daire 4 Şahinbey-Gaziantep

 

adresine ileteceklerdir.

  • Başvurunuzda bu ilanı nerede gördüğünüzü (vacancisinturkey.com) belirtmenizi rica ederiz.

 

TEKLİF PARA BİRİMİ ve FİYAT TEKLİFİNİN GEÇERLİLİK SÜRESİ

Madde 4: Teklifler TL cinsinden verilecek ve en az 60 GÜN süre ile geçerli olacaktır.

Fiyat teklifleri KDV hariç ve dahil olarak belirtilecektir.

TEKLİF VEREBİLMEK İÇİN İSTEKLİLERDE ARANAN ŞARTLAR

Madde 5: Teklif veren isteklilerde aranan şartlar:

  • İsteklinin gerçek ya da tüzel kişi olması ve bunu belgelendirmesi,
  • Vergi Dairesi mükellefiyetlerinin belgelendirilmesi (Vergi Levhası Fotokopisi)
  • İstekli tarafından işin tamamına dair  teklif mektubu, teklif vermeye davet mektubu ve idari teknik şartnamenin yetkililerce imzalanmış olması, buna dair imza sirkülerinin temini.

 

TEKLİF VERMEYE KATILMASI YASAK OLANLAR

Madde 6:

Teklif sahipleri aşağıda belirtilen durumlarda teklif vermekten men edilirler.

a-İşverenin bağlı olduğu kanunlar ile ihaleye katılması, teklif vermesi yasaklanmış gerçek ve tüzel kişiler,

b-Teklif verme işlemlerini hazırlamak, yürütmek, sonuçlandırmak ve denetlemekle görevli “Değerlendirme Komisyonu” üyeleri ile teklif değerlendirme kararını onaylayan işverenin Yönetim Kurulunda görev alan kişilerin eşleri, birinci derecede kan bağı bulunan çocukları, hısım ve akrabaları,

c-Kamu İhale Kanunu hükümlerine göre geçici ya da sürekli olarak kamu ihalelerine katılması yasaklanmış olan gerçek ve tüzel kişiler.

d-İflas veya tasfiye halinde olmaları,

e-İşlerinin mahkemelerce idare ediliyor olması; alacaklılarla herhangi bir düzenlemeye girmiş olmaları,

f-İş veya faaliyetlerinin askıya alınmış olması, bu konularla ilgili dava veya takip konusu olması, veya Ulusal mevzuat ve düzenlemelerde yeri olan bir prosedür dolayısı ile bunlara benzer bir durumda olması,

g-Profesyonel faaliyeti ilgilendiren bir suçtan kesin hüküm gücünde bir karar ile mahkumiyet almış olmaları,

h-İşveren tarafından gerçekleştirilen herhangi bir yolla kanıtlanmış olmak kaydı ile ciddi bir görevi kötüye kullanma fiilinden suçlu bulunmuş olmaları,

ı-Dolandırıcılık, yolsuzluk, suç örgütüne dahil olmak, yada Türkiye Cumhuriyeti Devletinin mali çıkarlarına zarar verici herhangi bir faaliyet dolayısı ile kesin hüküm gücünde bir karara konu olması,

i-Devlet bütçesinden finanse edilen başka bir satın alma veya hibe verilmesi prosedürü sırasında, sözleşme yükümlüklerine uymamak dolayısı ile sözleşmeyi ciddi şekilde ihlal ettiklerinin ilan edilmiş olması,

Yüklenici; yukarıda ki durumlardan hiç birisinin kendileri için doğru olmadığı hususunu İdari ve Teknik Şartnameyi imzalayarak beyan etmiş olur.

 

TEKLİFLERİN HAZIRLANMASI ve VERİLMESİ

Madde 7: İstekliler  finansal tekliflerini,varsa teknik tekliflerini hazırlayacaklar, finansal teklifler kapalı zarf içinde, zarfın arka yüzü kapalı, imzalı ve kaşeli olarak zarfı işverenin adresine tutanak karşılığı teslim edeceklerdir.

Zarfların üzerinde A5 ebatında kağıta İhale konusu:SPARK Malzeme Alımı  ve hangi tip malzeme için teklif verdiği yazılacaktır.

 

Teklif değerlendirmesi sonuçlanmadan alınan teklifler işveren tarafından geri verilmez.

Değerlendirme Komisyonu tarafından teklifler açılmadan istekli yazılı olarak başvurduğu takdirde sunulan kapalı zarf açılmaz, ihale sonuçlandıktan sonra geri iade edilir.

 

TEKLİFLERİN AÇILMASI

Madde 8: Değerlendirme Komisyonu tarafından ,uygun görülen bir gün ve saatte tekliflerin veriliş sırasına göre zarflar  açılır. Gerekli incelemeler yapılır, kayda alınır. Bu süre 3 iş gününden fazla olamaz.

 

TEKLİFLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ

Madde 9: Teklifler değerlendirilirken fiyat teklifi ve ürün uygunluğu göz önüne alınacaktır.

 

İŞİN TESLİM YERİ ve ZAMANI

Madde 10: İşin teslim yeri, projenin uygulanacağı Gaziantep,Mersin, Kahramanmaraş, Hatay, Şanlıurfa’da bulunan Mersin Üniversitesi, Kahmanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nin kampüs ya da ilgili fakülteleri olup SPARK tarafından ayrıca teyit edilecektir.

Ürünün teslim süresi, satın alma sözleşmesinin imzalanmasından sonra en geç 15 iş günü olarak belirlenmiştir.

 

DİĞER HUSUSLAR: İŞVERENİN GÖREV ve YETKİLERİ

Madde 11:

Vakıf,Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediği zaman yapmakta serbesttir.

Değerlendirme Komisyonu tarafından tekliflerin değerlendirilmesi esnasında yapılan tüm işlemler tutanağa geçirilir.

 

YÜKLENİCİ GÖREV ve YETKİLERİ

Madde 12: İstekli teklif verdikten sonra teklifinden geri dönemez. İhale sonuçlanıncaya kadar teklifin iadesini talep edemez. Ancak bu şartnamede belirtildiği üzere işveren ihaleyi gerçekleştirmez ise istekli teklifinden vazgeçebilir.

Yüklenici özellikle üstlendiği işi süresinde işbu şartname hükümlerine göre yapıp teslim etmekle yükümlüdür. İdari ve Teknik Şartnamede yazılı hükümler yüklenicinin uyması gereken görevleri kapsamaktadır.

 

TEKLİFLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ, İHALENİN SONUÇLANDIRILMASI ve SATIN ALIM SÖZLEŞMESİ

Madde 13: Teklifler,teklif edilen malzemenin kalitesi ve teklif edilen fiyatlarına göre değerlendirilecektir.Teklif değerlendirmelerinin ve ihalenin sonuçlandırılmasının ardından, Yüklenici ile her kalem için ayrı alım sözleşmesi imzalanacaktır. Yapılacak bu sözleşmenin tarafları; ürünleri sunan/sağlayan istekli ve bu ürünü satın alan işveren olacaktır.

 

ÖDEMELER

Madde 14: İşveren, yüklenici ile yapılacak olan sözleşmede de belirtileceği üzere işin tamamının teslimini müteakip düzenlenecek faturanın kesilmesinin ardından 15 gün içerisinde ,yüklenicinin banka hesabına ödemeyi yapacaktır.

 

İHALE DOKÜMANI ve ANLAŞMAZLIKLARIN ÇÖZÜM YERİ

Madde 15: Teklif Verme Dosyasında bulunan doküman: –

  1. Davet Mektubu
  2. İdari ve Teknik Şartname
  3. Teklif Mektup Örneği

İşveren ve yüklenici arasında bu şartnamenin uygulanması esnasında doğabilecek anlaşmazlıkların çözüm yeri Gaziantep Mahkemeleri ve İcra Daireleri dir.

İşbu idari ve teknik şartname  (4) sayfa ve (15) maddeden ibarettir.

Leave a Comment